Formovanie štruktúry bankových centier na Slovensku v rokoch 1989-1995 - Buček, J.
Základné priestorovo-organizačné aspekty rozvoja komerčného bankovníctva na Slovensku. Lokalizačné faktory bankového sektora (vzťah medzi určitou základnou skupinou služieb a zákazníkmi). Priestorový rozvoj bankového sektora. Formovanie bankových centier v r. 1992-1995. Priestorové stratégie bánk na Slovensku. Slovenský bankový sektor a globálny priestor (fúzie slovenských bánk, hľadanie silnejších partnerov v zahraničí).