Lepšia pozícia zdrojov - Gabriel, J.
Prezident Všeobecnej úverovej banky, a.s., Ing. Ján Gabriel o dosiahnutých výsledkoch VÚB. Stabilizácia v oblasti rizikových aktivít. Nižšie úrokové sadzby. Zlepšenie legislatívneho zámeru pre finančný sektor. Syndikované úvery.