Marketing a bankové produkty - Kita, Jaroslav
Záujem bánk o marketing, ako spôsob uspokojovania klientov. Základné etapy marketingu: získanie informácií, vypracovanie stratégie, aplikácia prijatej stratégie. Vývoj a špecifiká bankového marketingu. Charakteristika bankových produktov: podstata súčasnej ponuky banky, obsah bankovej ponuky, vlastnosti bankového produktu, budúca ponuka banky, produktová politika banky.