Neriskujete, ak budete anonymní - Pagáčová, Mária
Výklad zákona o ochrane (poistení) vkladov. Nárok na náhradu vkladov. Spoločný vklad. Maximálny limit pri vystavení vkladov. Informačná povinnosť banky. Ochrana vkladov vrátane anonymne zriadených pred nadobudnutím účinnosti zákona v Slovenskej sporiteľni, VÚB a IRB.