Nielen pre deti: veselé vkladné knižky a iné formy sporenia - Pumová, A.
Ponuka bánk v oblasti sporenia. Detské vkladné knižky na meno a doručiteľa. Zrušenie detskej vkladnej knižky. Výhody a nevýhody detskej vkladnej knižky. Banky poskytujúce detské sporenie (Tatra banka, Priemyselná banka, Ľudová banka, Prvá komunálna banka, VÚB, Devín banka, Istrobanka, Slovenská sporiteľňa, Banka Haná). Sporenie pre deti na vzdelanie v Investičnej a rozvojovej banke.