Rakúska republika História a súčasnosť rakúskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Rakúskej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história štátu, história meny.