Vznik a vývoj peňazí - Sobek, Otto
Dejiny vzniku peňazí. Vynález mincí a vynález bankoviek. Vynález bezhotovostných peňazí. Peniaze v modernej spoločnosti. Členenie peňazí do jednotlivých agregátov. Agregáty M1, M2, M3, M4.