Zlacnenie peňazí - zrkadlo rastu ekonomiky Príloha Hospodárskych novín - Straška, J.
Dôvody zmien úrokových sadzieb v Slovenskej sporiteľni (SLSP) a v ďalších komerčných bankách na Slovensku. Objasnenie procesu rozhodovania o zmene úrokových sadzieb. Význam zákona o ochrane vkladov. Spolupráca SLSP so zahraničím.