Finančné reformy v strednej Európe Príloha - Payer, R.
Súčasná situácia na kapitálových trhoch v strednej Európe. Rozvoj kapitálového trhu v ČR. Obchodovanie v Poľsku. Obchody uskutočnené súkromne medzi privatizačnými fondami. Kapitálové trhy a trhová kapitalizácia (obrat v