Firmy a kapitálový trh
Svet firiem. Firmy a kapitálový trh v SR. Obchodovanie na kapitálovom trhu: BCPB, RM-Systém Slovakia, SCP SR. Devízové trhy. Peňažné trhy. Banky. Investície a privatizácia. Firmy a kapitálové trhy vo svete. Komodity na svetových trhoch: farebné kovy, cukor, ropa a ropné produkty. Banka dát.