Firmy a kapitálový trh
Svet firiem. Firmy a kapitálový trh SR. Obchodovanie na kapitálovom trhu: BCPB, RM-Systém Slovakia, SCP SR. Devízové trhy. Peňažné trhy. Banky a poisťovne. Investície a privatizácia. Firmy a kapitálové trhy vo svete. Komodity na svetových trhoch: zlato, striebro, farebné kovy, ropa a ropné produkty. Banky dát.