Kapitálový trh SR ešte neplní svoje hlavné úlohy Príloha Hospodárskych novín - Legéň, A.
Pokračujúce oživenie kapitálového trhu SR v prvom štvrťroku 1996. Vývoj cien bankových akcií, akcií spoločností chemického, papierenského a drevospracujúceho priemyslu, strojárstva, hutníctva, stavebníctva, akcií investičných fondov. Obchody s dlhopismi.