Model oceňovania cenných papierov arbitrážou Príloha - Sikela, R.
Faktory rizík a výnosnosti investícií do cenných papierov. Analýza kapitálového trhu. Zámena trhového rizika beta za spoločné beta. Minimalizácia nefaktorových rizík. Príklad.