Možnosti použitia dlhopisov Fondu národného majetku SR - Hajko, J.
Popis jednotlivých spôsobov použitia dlhopisov FNM SR: na splatenie záväzkov voči fondom, na vklad do obchodnej spoločnosti, na prevod bytu do vlastníctva, na doplnkové dôchodkové alebo zdravotné poistenie, na prevod na banky určené na reštrukturalizáciu, na prevod medzi oprávnenými osobami, na získanie akcií z FNM. Možnosť splatenia dlhopisov fondom pred lehotou splatnosti alebo výplaty dlhopisov v r. 2001.