Napriek osobitnej kapitole mesiaca - VÚB Kupóne - rast obchodov pokračoval Príloha Hospodárskych novín - Krúpa, P.
Hodnotenie marca 1996 na mimoburzovom trhu RM-Systému Slovakia. Anonymné obchody. Priame a registrované priame obchody. Indexy RM-S. Mesačný a denný vývoj obchodovania v priebežnej aukcii r. 1996. Mesačná štatistika obchodov z priebežnej aukcie. 50 najviac obchodovaných spoločností v priebežnej aukcii.