Podnikové obligácie - Hrvoľová, Božena
Podstata a funkcie kapitálového trhu. Členenie kapitálového trhu. Predpoklady pre existenciu dokonalých kapitálových trhov. Slovenský kapitálový trh. Možnosti, ktoré poskytuje kapitálový trh podniku na získanie peňažného kapitálu na financovanie investícií. Charakteristika obligácie. Emisia podnikových obligácií. Investovanie do obligácií.