Pomalá transformácia na vyspelé trhy - Baláž, Vladimír
Rok 1995 na burzách cenných papierov reformných krajín CEFTA. Trhová kapitalizácia a obrat na burzách CEFTA r. 1995. Trhová kapitalizácia a obrat kapitálových trhov vybraných krajín r. 1994. Počet kótovaných spoločností a miera koncentrácie.