Stratu vystriedal úspech - Holík, V.
Rozvoj bankovníctva a kapitálového trhu po r.1989. Vývoj a činnosť spoločnosti Kasico, najväčšej tlačiarne cenín na Slovensku. Lízingové podmienky na dovoz cenín. Výrobný program Kasica. Tvorba ochranných prvkov.