Teória portfólia a poznatky z jeho aplikácie v praxi - Šlahor, Ľudomír
Dva druhy investícií - reálne a finančné, ktoré bezprostredne ovplyvňujú skladbu portfólia. Zahraničné cenné papiere v portfóliách našich investorov. Význam manažmentu rizík a finančných derivátov. Druhy rizík.