Finančná analýza ako nástroj zisťovania rizík obsiahnutých v pohľadávkach banky - Pročková, Mária
Reštrukturalizácia úverového portfólia v zmysle Opatrenia NBS z 3.3.1995 o Pravidlách hodnotenia pohľadávok a podsúvahových záväzkov bánk podľa rizík v nich obsiahnutých a pre tvorbu zdrojov na krytie týchto rizík. Analýza klienta (analýza "ex post", analýza "ex ante").