Hypotekárny úver v podnikaní - Sysáková, Viera
Forma získavania pohotovostných prostriedkov na podnikanie. Dlhodobý úver a možnosti jeho získania. Tri druhy hypotekárnych a komunálnych úverov. Legislatívna úprava hypotekárneho bankovníctva v SR. hypotekárne záložné listy, ich obchodovateľnosť. Úrokové miery a zdanenie. Splácanie HZL. Hypotekárny úver - jeho realizácia v SR.