Nové tendencie v hypotekárnom financovaní štátov Európskeho spoločenstva - Hošková, A.
Tradícia hypotekárneho bankovníctva v Európe. Poskytovanie hypotekárnych úverov do zahraničia. Financovanie hypotekárnych úverov na základe záložných listov v krajinách Európskeho spoločenstva. Súčasná legislatíva v oblasti hypotekárnych úverov v jednotlivých štátoch ES. Integrácia legislatívy vo sfére hypotekárnych úverov. Vecno-právne postavenie eurohypotéky. Dlžno-právna poistná zmluva.