Filipíny - ázijské progresívne ekonomiky Príloha Hospodárskych novín
Filipíny - významný člen hospodárskeho združenia ASEAN. Stručný prehľad hospodárskeho vývoja od ekonomickej akcelerácie začiatkom 70. rokov.