Jihoafrická republika Podmínky pro obchod a podnikání - Špott, J.
Ekonomika krajiny. Politický systém. Zahraničný obchod. Obchodné a diplomatické styky JAR a ČR. Financie, mena a bankový systém. Zahraničné investície. Dane. Clá, bezcolné zóny. Juhoafrický trh, perspektívy pre ČR.