Ubere EU vítr z plachet tranzitivních zemí? Ekonomická analýza EHK - Dostálová, Ivana
Analýza európskeho hospodárstva vypracovaná Európskou hospodárskou komisiou OSN (EHK). Celkové hodnotenie - spomalenie hospodárskeho rastu na Západe, rýchly rast vo východnej Európe a pokračovanie recesie v Rusku. Zahraničný obchod, vývoz, európsky trh, nezamestnanosť. Prognózy EHK na rok 1996 pre tranzitívne ekonomiky.