Zimbabwe Podmínky pro obchod a podnikání - Špott, J.
Ekonomika krajiny. Politický systém. Zahraničný obchod. Obchodné a ekonomické vzťahy Zimbabwe a ČR. Financie, mena a bankový systém. Zahraničné investície. Dane. Clá, bezcolné zóny. Trh, perspektívy pre českú produkciu.