Na Fond národného majetku doteraz prešiel majetok za takmer 300 milárd korún - Hajko, J.
Činnosť FNM SR v r. 1995: prijímanie rozhodnutí, zakladanie akciových spoločností, priame predaje, verejné súťaže, predaj na kapitálovom trhu, reštitúcie, bezodplatné prevody, vymáhanie pohľadávok, peňažné príjmy a výdavky, stav peňažných prostriedkov.