Kvantifikovatelný model ekonomické politiky pro východoevropské zemědělství a potravinářství
Vývoj medzinárodného obchodu v krajinách strednej a východnej Európy (SVE). Vecné problémy v poľnohospodárstve a potravinárstve týchto krajín. Hlavné politické nástroje na priame ovplyvňovanie poľnohospodárstva a potravinárstva v Poľsku, Maďarsku a ČR. Štruktúra modelu TAPD (Trade Analysis and Policy Design). Software použitý TAPD modelom.