Potravinářský průmysl
Potravinársky priemysel Českej republiky je významné odvetvie, ktoré predstvuje 14,2 perc. celkovej priemyselnej produkcie štátu. Spotreba potravín v ČR. Pivovarnícky priemysel. Vinohradníctvo. Poľnohospodárstvo. Privatizácia. Konkurencieschopnosť na trhu potravinárskych výrobkov.