Společná zemědělská politika Na cestě k Evropské unii. 6 - Urban, Luděk
Uplatňovanie spoločnej poľnohospodárskej politiky (SPP) po založení EHS. Úloha SPP. Zásady spoločnej poľnohospodárskej politiky - jednotné ceny, colná ochrana vnútorného trhu, spoločné financovanie z rozpočtu Únie. Dôsledky SPP. Funkcia Agrárneho fondu. Nevyhnutnosť reformy SPP.