Spoločná agrárna politika je zraniteľná - Beňuška, Norbert
Výhľady slovenského poľnohospodárstva pred vstupom do európskych štruktúr. Spoločná agrárna politika Európskej únie založená na vzájomne zladených vzťahoch medzi zainteresovanými krajinami.