Súčasné vývojové tendencie v priemysle SR Príloha Hospodárskych novín
Zmeny v priemyselných odvetviach SR v r. 1995-1996. Vybrané ukazovatele priemyslu SR. Vývoj výroby v priemysle SR. Vývoj výroby vo vybraných priemyselných odvetviach SR.