Kvalita ubytovacích služieb - Novacká, Ľudmila, 1953-
Problém definovania a merania kvality produktu v ubytovacích zariadeniach. Normy kvality služieb vychádzajúce z medzinárodných noriem ISO radu 9000. Norma ISO 9004 - Riadenie akosti a prvky systému akosti poskytuje potrebné odporúčania pre vybudovanie systému riadenia a zabezpečovania akosti v organizácii. Odporúčané štandardy v oblasti poskytovania ubytovacích služieb.