Ako možno zaujať dovolenkára? - Šookyová, Ľ.
Riaditeľka cestovnej kancelárie Fischer Slovakia Ing. Ľubomíra Šookyová o plánoch a podnikateľských cieľoch slovenskej pobočky nemeckej cestovnej kancelárie na slovenskom trhu.