Nová zlatá žila - cestovný ruch - Stiegel, J.
Súčasná ekonomická situácia Banskej Štiavnice. Rozvoj regiónu v záujme zachovania historických pamiatok. Rozvoj cestovného ruchu v B. Štiavnici. Rozvojové príspevky. Informatizácia v cestovnom ruchu. Banská turistika. Rady odborníkov pri určovaní úrovne služieb.