Osobitosti financovania podnikov cestovného ruchu - Daniel, Peter
Cestovný ruch (CR) ako zahranično-ekonomická činnosť. Reakcia trhu a návratnosť investícií v CR. Citlivosť spotreby služieb na mieru inflácie. Problém platenia daní. Franchising ako typická forma financovania CR. Sezónnosť výkonov CR a vysoký podiel ľudskej práce. Špecifiká cestovného ruchu.