Počet ľudí, ktorí cestujú na dovolenku, začal opäť stúpať - Krivá, M.
Výsledky reprezentatívneho prieskumu obyvateľstva SR o trávení dovoleniek. Skupiny obyvateľov, ktorí cestujú najviac, resp. najmenej. Preferované typy dovolenky. Preferované krajiny budúcoročnej dovolenky. Podiel dovolenkujúcej populácie SR. Spôsoby získavania finančných prostriedkov.