Tunisko - zlatomodrý magnet Afriky - Bujačková, E.
Poznatky z cesty po Tunisku - krajiny ležiacej na severe afrického kontinentu. Základné údaje o histórii a súčasnom rozvoji niekdajšej francúzskej kolónie. Obdobie búrlivého rozvoja turistického ruchu.