Viete čo je podnikanie vo vidieckom turizme? - Fekete, L.
Možnosti podnikania vo vidieckom turizme (VT) na Slovensku. Výklad pojmu vidiecky turizmus. Dôvody pre dobré uplatnenie vidieckeho turizmu na Slovensku. Kvalita ubytovania a poskytovania služieb ako jedna zo základných podmienok úspešnosti podnikania vo VT. Základné služby. Legislatívne podmienky podnikania vo VT. Platenie daní. Doterajšie skúsenosti vo VT na Slovensku.