Vzájomné pôsobenie premenných marketingového mixu - Ďaďo, J.
Niektoré zákonitosti vzťahov marketingového mixu a ich vnímanie zákazníkom. Modely vzájomne pôsobiacich efektov. Štyri základné marketingové nástroje a kombinácie vzťahov medzi premennými marketingového mixu: 1. produkt - cena, 2. produkt - distribúcia, 3. cena - reklama, 4. cena - distribúcia, 5. reklama - distribúcia.