Asociácia leasingových spoločností
Možnosti modernizácie zastaralej štruktúry strojového vybavenia poskytuje nový spôsob obstarania investícií - leasing. Ponuka služieb leasingových spoločností. Rozvoj leasingového trhu. Vznik Asociácie leasingových spoločností SR.