Ekonomické súvislosti leasingových operácií - Makarová, M.
Ekonomické aspekty leasingových operácií (obchodné, finančné, daňové, účtovné, odpisové, cenové, colné, bankové a i.), ktoré pôsobia v zložitých ekonomických vzťahoch. Charakteristika finančného leasingu. Finančné aspekty. Aspekty amortizácie. Účtovné aspekty. Daňové aspekty. Leasing a DPH.