Leasing
Obchodnoprávne otázky leasingu. Možnosti použitia iného právneho poriadku a niektoré neprávne otázky pri leasingu. Pojem leasing a vznik leasingu. Výhody leasingu. Rozvoj leasingu. Poznatky z iných krajín. Druhy leasingu. Obsah leasingovej zmluvy. Zmluva o kúpe prenajatej veci. Všeobecné podmienky finančného prenájmu (leasingu) hnuteľných predmetov. Vlastníctvo a užívanie predmetu leasing. Výška a úhrada leasingových splátok. Nadobudnutie vlastníctva predmetu leasingu nájomcom.