Odhad rozsahu skrytej ekonomiky v Slovenskej republike - Hajnovičová, V.
Definícia pojmu skrytá ekonomika (zahŕňa: podzemnú, neformálnu a nelegálnu ekonomiku) a jej začlenenie do systému národných účtov. Meranie niektorých komponentov skrytej ekonomiky (metóda merania objemu práce). Odhad práce nezachytenej v štatistickom zisťovaní produkcie. Odhad produkcie, resp. pridanej hodnoty chýbajúcej v štatistickom zisťovaní produkcie.