CEFTA - príležitosť spojených trhov - Šucha, Jozef
CEFTA - dohoda medzi ČR, Maďarskom, Poľskom a SR o voľnom obchode. Činnosť združenia v r. 1995 a aktivity pripravené vládou Slovenska na r. 1996. Predsedníctvo SR v CEFTA v roku 1996. Perspektívne rozširovanie CEFTA o nové krajiny. Rok 1995 - vytvorenie technicko-legislatívnych podmienok pre prijímanie nových členov. Sprievodné aktivity v rámci CEFTA v r. 1996.