Export popredných slovenských firiem. 1 Vlajkové lode slovenskej ekonomiky - Petrech, P.
Generálny riaditeľ IZOMAT, a.s. Nová Baňa Ing. Pavel Petrech a generálny riaditeľ KLF-ZVL, a.s. Kysucké Nové Mesto v ankete HN o cieľoch a skúsenostiach v zahraničnom obchode. Pripravovaný cyklus kontraktačno-prezentačných výstav Vlajkové lode slovenskej ekonomiky.