Export popredných slovenských firiem. 2 Vlajkové lode slovenskej ekonomiky - Hatina, Slavomír
Generálny riaditeľ Slovnaftu, a.s. Bratislava Ing. Slavomír Hatina, generálny riaditeľ Matadoru, a.s. Púchov a generálny riaditeľ OTF, a.s. Nižná v ankete HN o cieľoch a skúsenostiach v zahraničnom obchode pri príležitosti kontraktačno-prezentačných výstav Vlajkové lode slovenskej ekonomiky.