Export popredných slovenských firiem. 3 - Jahnátek, Ľ.
Generálny riaditeľ Plastiky, a.s. Nitra a generálny riaditeľ Istrochem, a.s. Bratislava v ankete HN o cieľoch a skúsenostiach v zahraničnom obchode pri príležitosti kontraktačno-prezentačných výstav Vlajkové lode slovenskej ekonomiky.