Export popredných slovenských firiem. 4 Vlajkové lode slovenskej ekonomiky - Miško, J.
Generálny riaditeľ Tatramat, a.s. Poprad Ing. Ján Miško v ankete HN o cieľoch a skúsenostiach v zahraničnom obchode. Prvý cyklus kontraktačno-prezentačných výstav Vlajkové lode slovenskej ekonomiky.