Export popredných slovenských firiem. 5 Vlajkové lode slovenskej ekonomiky - Lispuch, P.
Generálny riaditeľ a.s. Bučina Zvolen Ing. Peter Lispuch v ankete Hospodárskych novín o cieľoch a skúsenostiach v zahraničnom obchode. Prezentácia nosných slovenských podnikov v cykle kontraktačno-prezentačných výstav Vlajkové lode slovenskej ekonomiky.